ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

παμμε

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στο εκλογικό περίπτερο του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου (Σταδίου και Αιόλου γωνία) , η κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματος στην Αθήνα, από τους Στέλιο Παπαθεμελή και Κώστα Ζουράρι. Καλούνται όλοι οι φίλοι του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Παράλληλα, το Κόμμα Ελλήνων Συνταξιούχων (Κ.Ε.ΣΥ) προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του και όλους τους υποστηρικτές του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου (ΠΑ.Μ.ΜΕ) σε μια πανηγυρική Μουσικοχορευτική Βραδυά με ζωντανή ορχήστρα και πλήρες μενού φαγητού - ποτού, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 στις 9 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΑCROPOL (Ομόνοια). Θα παραβρίσκεται και θα μιλήσει στην εκδήλωση ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑ.Μ.ΜΕ Στέλιος Παπαθεμελής. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 211 115 73 90, 211 115 87 88, 6978 720342, 6946 436780. Τιμή Πρόσκλησης: 25 Ευρώ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.... ΠΑΜΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΣΥ ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ!!!!!