ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

εκβιαστης 18 χρονων στην αλεξανδρουπολη

Δεκαοχτάχρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς στην Αλεξανδρούπολη κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων, εκβίαση και σωματική βλάβη.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία 16χρονου αλλοδαπού την Παρασκευή ότι ο 18χρονος τον έπεισε να μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και με τη χρήση σωματικής βίας τον εκμεταλλευόταν εργασιακά και τον εξανάγκαζε να πουλά πλαστά CD.

Ο 16χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι παρέδιδε στον 18χρονο το σύνολο των χρημάτων που αποκόμιζε από τις πωλήσεις με αντάλλαγμα την παροχή καταλύματος και τροφής.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, όταν ο 16χρονος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναχωρήσει για την Αθήνα, τότε ο 18χρονος με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασε το δελτίο αιτήσαντος πολιτικού ασύλου και το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο διαμέρισμα του συλληφθέντος, βρέθηκαν το συγκεκριμένο δελτίο, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, 911 κλεψίτυπα CD και 214 κλεψίτυπα DVD.

O 18χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Η προανάκριση διενεργήθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

www.e-tipos.com