ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ευρωεκλογες

ΘΕΜΑ: Παροχή έκπτωσης για τους διακινούμενους δικαστικούς αντιπροσώπους εφόρους καθώς και εκλογείς κατά τις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σχετικά με τις εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων των δικαστικών αντιπροσώπων, εφόρων και εκλογέων που θα μετακινηθούν για εκτέλεση υπηρεσίας, και άσκηση των καθηκόντων τους, αντίστοιχα, στις επερχόμενες εκλογές της 7ηί Ιουνίου 2009, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σας γνωρίζουμε τα εξής:
Α. Από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος, παρέχεται έκπτωση στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και τους εφόρους, 30% στις τιμές εισιτηρίων του Σιδηροδρόμου, για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων η οποία θα ισχύει από 4 Ιουνίου 2009 μέχρι και 10 Ιουνίου 2009.
Σε περίπτωση χρησιμοποίησης αμαξοστοιχιών Inter City Express & Inter City κλινοθεσίων ή κλιναμαξών, καθώς και των συνοδευόμενων αυτοκινήτων θα εισπράττεται πέραν του εισιτηρίου και το προβλεπόμενο κατά περίπτωση συμπλήρωμα, στα ακέραιο.
Η έκπτωση 30% θα παρέχεται για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους με την επίδειξη της πράξης διορισμού τους.
Για δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, που ο τόπος άσκησης των καθηκόντων τους βρίσκεται μακριά από τη σιδηροδρομική γραμμή η έκπτωση θα παρέχεται από τον τόπο διαμονής τους προς οποιονδήποτε σταθμό προσφερόμενο δρομολογιακά για τον τόπο προορισμού τους και αντίστροφα.
Η εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων και εφόρων όσον αφορά την κράτηση θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται με απόλυτη προτεραιότητα και με προσπάθεια παροχής κάθε δυνατής διευκόλυνσης.
Β. Από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΚΤΕΛ), παρέχεται έκπτωση 25% επί των ισχυουσών τιμών εισιτηρίων νια το διάστημα από 4-6-2009, μέχρι 10-6-2009 για τις διανομαρχιακές μετακινήσεις στους δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους και εκλογείς.
Γ. Σχετικά με τις εκπτώσεις επί του ναύλου των Ε/Γ Ακτοπλοϊκών πλοίων σε δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, με την επίδειξη του εγγράφου διορισμού τους σας πληροφορούμε τα εξής:
1. Η εταιρεία «AGOUDlMOS LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 20%,
2. Η εταιρεία «ΜΙNOAN LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 20% από τις 3-6-2009 μέχρι 10-6-2009.
3. Η εταιρεία «ΑΝΕΚ LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 20%, για όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός LUX.
4. Η εταιρεία «Aegean Flying Dolphins», θα χορηγήσει έκπτωση 25%.
5. Η εταιρεία «AEGEANSPEEDLINES», θα χορηγήσει έκπτωση 25% για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα οχήματα αυτών.
6. Η εταιρεία «NEL LINES», θα χορηγήσει έκπτωση 50%, για εισιτήρια που θα εκδοθούν μέχρι 29-5-2009.
7. Η εταιρεία «Α.Ν.Ε.Σ.» θα χορηγήσει έκπτωση 50% .
S. Η εταιρεία «ΝΟΒΑ ΦΕΡΡΙΣ IN.Ε» θα χορήγηση έκπτωση 25%,
9. Η εταιρία «ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ Ν.Ε»,θα χορηγήσει έκπτωση 25% στους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μετακινηθούν για ΚΥΘΝΟ-ΣΕΡΙΦΟ-ΣΙΦΝΟ-ΜΗΛΟ-ΚΙΜΩΛΟ με το πλοίο «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» από 20-5-2009 μέχρι 14-6-2009.
10. Η εταιρεία πλοιοκτητών της γραμμής «Παλουκιών Σαλαμίνας-Πειραιά» μας ενημέρωσε ότι κατά τις ημέρες των Ευρωεκλογών η μετακίνηση των δικαστικών αντιπροσώπων από και προς τη Σαλαμίνα θα είναι ελεύθερη.
11. Η Ένωση Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού, θα χορηγήσει έκπτωση 20% στους δικαστικούς αντιπροσώπους και tou εκλογείς .