ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

αθηνα


Τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής με τους εκατοντάδες μουσουλμάνους μετανάστες να ξεσηκώνονται και να κάνουν γυαλιά καρφιά το κέντρο της Αθήνας κυριολεκτικά «τρομοκράτησαν» τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., που δεν θέλουν να ανοίξουν ακόμη ένα μέτωπο με τον μουσουλμανικό κόσμο, τους λαθρομετανάστες και όλους όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά τους. Χωρίς κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό στα θέματα της μετανάστευσης, η Αστυνομία λίγα πράγματα μπορεί να κάνει. Ωστόσο, οι στρατηγοί αποφάσισαν να μην κάνουν απολύτως τίποτα και να αφήσουν την κατάσταση να εκτονωθεί από μόνη της. Ακολουθούν δηλαδή την ίδια τακτική που εφάρμοσαν και με τους κουκουλοφόρους στα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Και αυτό γιατί όσο περνάνε οι μήνες υπάρχει ορατός κίνδυνος να εκτυλιχθούν στην καρδιά της Αθήνας σκηνές βγαλμένες από την ταινία «Ο Μισισιπής φλέγεται».
Η αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο είναι προκλητική αλλά και επικίνδυνη, αφού δίνει τη δυνατότητα σε ακροδεξιά στοιχεία να προπηλακίζουν μετανάστες, να στοχοποιούν κόσμο και να δημιουργούν μια αφόρητη κατάσταση σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. «Θα πρέπει κατ’ αρχάς να ξεχωρίσουμε τους μουσουλμάνους από τους λαθρομετανάστες. Οι πρώτοι υπολογίζονται περίπου σε 700.000 στο Λεκανοπέδιο και, πραγματικά, δεν είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας να λύσει τα προβλήματά τους», λέει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει: «Οι λαθρομετανάστες εισέρχονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα, μεγάλα κυκλώματα δουλεμπόρων θησαυρίζουν και αν δεν χτυπηθούν αυτά δεν λύνεται το πρόβλημα».
Φυσικά, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να δικαιολογήσουν την απραξία τους, διαρρέουν ότι «θα» ξεκινήσουν επιχειρήσεις αλλά όχι αυτή την εποχή που τα αίματα είναι αναμμένα και υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων, ενώ χρησιμοποιούν και τη δικαιολογία των ευρωεκλογών για να αναβάλουν τη δράση τους.
protothema.gr