ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

φερες

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Φερών κ. Ούστογλου Γ. και τριμελούς αντιπροσωπίας του Δήμου Δημήτροβγκραντ Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Φερών με θέμα την αμοιβαία υποστήριξη και συμμετοχή σε διασυνοριακά ευρωπαϊκά προγράμματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως ‘Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού’, ‘Περιβάλλον’, καθώς και προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα .
Ο Δήμος Φερών – εκτός του Δημάρχου- εκπροσωπούνταν από τους αντιδημάρχους κ.κ. Καρυπίδη Ν. και Φουτζιτζή Ευ., τον Πρόεδρο της ΚΔΕΤΑΦ κ. Κωνσταντινίδη Παν., καθώς και από τους αρμόδιους υπαλλήλους του δήμου.
Οι υπάλληλοι του Δήμου Φερών και οι αντίστοιχοι της βουλγαρικής πλευράς ενημέρωσαν και ενημερώθηκαν εκτενώς γύρω από τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιούν οι δύο Δήμοι. Η διμερής συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση να συνεχιστεί η εποικοδομητική συνεργασία στα πλαίσια της υλοποίησης διασυνοριακών ευρωπαϊκών προγραμμάτων . Πέραν αυτού , ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις πάνω σε δράσεις , όπως η διοργάνωση εκθέσεων και δημόσιων εκδηλώσεων , καθώς και η εφαρμογή προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας από τους δύο δήμους.
Ακολούθησε ξενάγηση στη βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας Κοσμοσώτειρας και γεύμα στο κέντρο της πόλης.