ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

θρακη μου

Και η υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία "Τούρκων" Δυτικής Θράκης (ABTTF) μπαίνει στο παιχνίδι των δηλώσεων και της διαμάχης που έχει ξεσπάσει και έχει ως στόχο τον Γενικό Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρη Σταμάτη. Με επιστολή της στην τουρκόφωνη εφημερίδα Μπιρλίκ η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης εξάρει την δουλειά της εφημερίδας αφήνει υπονοούμενα σχετικά με την ελευθερία του τύπου στα μειονοτικά μέσα ενημέρωσης, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε στοιχεία τα οποία αναφέρουν ότι υπήρξαν προσβλητικές κινήσεις και δηλώσεις από την πλευρά του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας. Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πάντως ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ξεκινήσει να σκληραίνουν τη στάση τους και οι δύο πλευρές.
Μάλιστα σε συνδυασμό των συνεχιζόμενων τουρκικών παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από μαχητικά αεροσκάφη της γειτονικής συνθέτουν ένα περίεργο σκηνικό… μάλιστα όπως φαίνεται και οι δύο πλευρές κρατιούνται με νύχια και με δόντια καθώς το ήδη βαρύ κλίμα στο Αιγαίο κάνει ακόμη πιο προσεκτικές τις κινήσεις τους. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορα μπλογκς κείμενα τα οποία αναφέρονται στον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή καθώς και στις δράσεις του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας που σε καμία περίπτωση δεν τις χαρακτηρίζουν θετικές.
Μάλιστα όπως δείχνουν τα πράγματα αναμένεται να συνεχιστεί το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή στην περιοχή και κυρίως λόγο έλλειψης πρωτοβουλίας από Ελληνικής πλευράς καθώς για την κυβέρνηση και τα πολιτικά της στελέχη φαίνεται ότι προέχει η επανεκλογή τους ή η εκλογή τους σε κομματικά αξιώματα και αφήνουν σημαντικές υποθέσεις αυτού του είδους να τις χειρίζονται άτομα τα οποία κατέχουν αξιώματα αλλά δεν έχουν τον σχετικό θεσμικό ρόλο. Από την άλλη πλευρά πάλι καλά να λέμε, διότι ευτυχώς είναι τουλάχιστον πολυμήχανα και έξυπνα τα άτομα αυτά.
Από τον Δημήτρη .Θ.Καστώρη
kavalanet.gr