ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

η θρακη γιορταζει

Το πιο δυνατό χειροκρότημα κατάφερε να αποσπάσει από φορείς και πολίτες το τάγμα της εθνοφυλακής Τραϊανούπολης στην μεγάλη παρέλαση της Αλεξανδρούπολης. Οι εθνοφύλακες πήραν τα όπλα τους, φόρεσαν τις στολές τους και γεμάτοι υπερηφάνεια, για πρώτη φορά παρέλασαν στα Ελευθέρια της πόλης. Η προσφορά τους όπως επισημάνθηκε είναι σημαντική καθώς αναβαθμίζουν το ρόλο της περιοχής.

3 σχόλια:

ellinis είπε...

Συγχαρητηρια για τους εθνοφυλακες που παρηλασαν στην πολη μας,
πραγματικα νοιωσαμε περηφανοι!

Ομως σε καμμια περιπτωση δε συναδει εμφανισιακα το μακρυ μαλλι και τα σκουλαρικια με τη στολη παραλλαγης και κυριως τα εθνοσημα!
Αυτοι που δε μπορουν να τα ''αποχωριστουν΄΄για κατι τοσο σπουδαιο, ας μην κανουν παρελαση!

Ανώνυμος είπε...

Ηταν πραγματικα συγκινητικη η παρουσια των εθνοφυλακων στην παρελαση της 14. Μαιου. ΕΥΓΕ!!!
Και οσον αφορα καποιους ανθρωπους( δες ellinis )που εχουν αποψη για τα παντα, ας λαβουν και οι ιδιοι μερος για να δειξουν το πως πρεπει να ειναι εμφανισιακα ευπρεπως οι(εθελοντες)εθνοφυλακες.
Κατα της αποψη μου δεν μετραει η εμφανιση, αλλα η ψυχη!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν δραστηριότητες Μονάδος Εθνοφυλακής, συγκινούν πολίτες και φορείς της Αλεξανδρούπολης, με την συμμετοχή της, για ΠΡΩΤΗ φορά στην στρατιωτική παρέλαση, στις 14 Μαϊ 2009, όταν οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης, παρά το γεγονός ότι ήταν Εθνοφύλακες, απουσίαζαν, κατά πάγια πρακτική, από εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Μονάδος τους, όταν η υπόθεση εθνοφυλακή στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ κρίθηκε με την ανάληψη της διοίκησης του ΤΕ ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, από έναν ΑΞΚΌ, στις 02 Οκτ 2010, όταν αριθμός εθνοφυλάκων αμφισβητούμε τον "Λεωνίδα μας", όπως οι ίδιοι τον αποκαλέσαμε στην τελετή αλλαγής διοικήσεως, όταν το πρόσωπο αυτό έφυγε, όπως ήλθε "άγνωστος", τότε κάθε ελπίδα για πρόοδο στο θέμα ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ναυαγεί, είμαστε άξιοι της τύχης μας και τα χειρότερα έπονται, μόλις ακριβώς μας πάρουν χαμπάρι, αυτοί τους οποίους με τις δραστηριότητές μας έχουμε προβληματίσει. Αυτός έχει ήσυχη την συνείδησή του διότι φεύγοντας ήδη έπραξε το καθήκον του, παραδίδοντας παράλληλα με καθαρό μέτωπο την σκυτάλη. Να είσαι καλά ταξίαρχε ε.α, "εθνοφύλακα, όπως ήθελες να σε αποκαλούν.