ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

ενα ομορφο φεστιβαλ


Ένα διαφορετικό φεστιβάλ, το River Ecofestival, με συναυλίες, αλλά και συζητήσεις αφιερωμένες στη διάσωση, την προστασία και την οικοανάπτυξη της λεκάνης του Αλφειού, διοργανώνει από τις 6 έως τις 10 Αυγούστου η οργάνωση «Αλφειός-δράσεις οικολογίας και πολιτισμού».
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν, στις όχθες του ποταμού Αλφειού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μουριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, 2 χιλιόμετρα περίπου από τον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαίο στάδιο.
Οι κεντρικοί άξονες των συζητήσεων είναι:
-Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον. Μετά την καταστροφή, τι ; -Οικοσύστημα ΑΛΦΕΙΟΥ. Προστασία και διαχείριση-Αποκατάσταση- Πολιτιστική ανάδειξη – Οικοτουριστική Ανάπτυξη-Εθελοντισμός και τοπική κοινωνία
Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:
- Τετάρτη, 6 Αυγούστου, συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Χρήστου Θηβαίου και Γιάννη Ζουγανέλη.- Πέμπτη, 7 Αυγούστου, συναυλία των Μπλε - Παρασκευή, 8 Αυγούστου, συναυλία της Αλκηστης Πρωτοψάλτη, - Σάββατο, 9 Αυγούστου, συναυλία με τους ΟΝΑΡ και «Υπόγεια Ρεύματα» και - Κυριακή, 10 Αυγούστου, συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα
Παράλληλα, τις ημέρες του φεστιβάλ, επιλεγμένα μικρά μουσικά σχήματα, κυρίως νέων και μαθητών, γκρουπάκια και DJ θα ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.
Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας και οι παρόχθιοι δήμοι του Αλφειού ποταμού.
Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.myspace.com/alfeiosfestival