ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

κατασκοποι;

Οι αρχές ασφαλείας συνέλαβαν στην Ορεστιάδα τρία άτομα βουλγαρικής υπηκοότητας, δύο εκ των οποίων στρατιωτικοί, με την κατηγορία της κατασκοπίας καθώς συνελήφθησαν επειδή φωτογράφιζαν στρατόπεδα της περιοχής.
Οι δύο Βούλγαροι στρατιωτικοί, ένας άντρας και μία γυναίκα, καθώς και ένας πολίτης που τους συνόδευε είχαν φωτογραφίσει, δεκάδες ελληνικά στρατόπεδα και άλλες ελληνικές «μονάδες», στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου. Η σύλληψη τους έγινε όταν σκοπός στρατιωτικής μονάδας αντιλήφθηκε ότι φωτογράφιζαν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία στην Ορεστιάδα και καταδικάστηκαν σε 15μηνη φυλάκιση για κατασκοπία, ποινή την οποία εξαγόρασαν για να ακολουθήσει η διαδικασία της απέλασης.
in.gr


Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ εξελίχθηκε τα τελευταία 24ωρα στη Β. Ελλάδα με Βούλγαρους στρατιωτικούς, οι οποίοι συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Ελέγχεται αν υπηρετούν σε αμερικανική βάση.
Η περίεργη υπόθεση κατασκοπίας σε βάρος της Ελλάδας με πρωταγωνιστές δύο Βούλγαρους στρατιωτικούς, έναν άνδρα, μία γυναίκα και έναν ακόμα Βούλγαρο πολίτη απασχολεί από χθες τις ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας.
Οι Βούλγαροι συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν στρατιωτική μονάδα, ενώ αποδείχτηκε ότι είχαν φωτογραφίσει, δεκάδες άλλα ελληνικά στρατόπεδα και άλλες ελληνικές «μονάδες», στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.
Το πρωί της Τετάρτης, παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία στην πόλη της Ορεστιάδας και καταδικάστηκαν σε 15μηνη φυλάκιση για κατασκοπία.
Η υπόθεση έχει κινητοποιήσει την EΥΠ, ενώ επισήμως τηρούνται χαμηλοί τόνοι. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό διότι πρόκειται για υπόθεση σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων από στρατιωτικούς γειτονικής χώρας, μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ήδη βρίσκονται στην περιοχή στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ενώ παρουσιάζεται και διπλωματική κινητικότητα, προκειμένου να αποσαφηνισθεί ο λόγος της περίεργης δράσης των Βουλγάρων στρατιωτικών.
Ελέγχεται η πληροφορία που φέρει τους δύο Βούλγαρους να υπηρετούν σε στρατιωτική βάση της γειτονικής χώρας στην οποία εδρεύει επισήμως και αμερικανική στρατιωτική αποστολή.
zougla.gr


Σε 15μηνη φυλάκιση καταδικάσθηκαν ζευγάρι Βούλγαρων στρατιωτικών και ένας ακόμη Βούλγαρος αυτοκινητιστής, κατηγορούμενοι για κατασκοπεία, σε μονάδες του Έβρου.Στην κατοχή των τριών Βουλγάρων βρέθηκε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με φωτογραφικό υλικό από στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Οι τρεις Βούλγαροι εντοπίστηκαν στις 8 το βράδυ της Τρίτης, από στρατιώτη που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, να φωτογραφίζουν το χώρο του στρατοπέδου. Ο στρατιώτης είδε τις πινακίδες του αυτοκινήτου των τριών, οι οποίες του κίνησαν υποψίες επειδή ήταν βουλγαρικές και ειδοποίησε τους ανωτέρους του. Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις υπόπτους, μισή ώρα αργότερα στο τελωνείο Ορμενίου. Οι τρεις συλληφθέντες με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη και καταδικάστηκαν.Οι τρεις καταδικασθέντες αφού κατέβαλαν 1000 ευρώ ο καθένας, που τους επέβαλε το δικαστήριο, κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, για να απελαθούν.
flash.gr

Διαχειριστές blog: Η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, όσο την παρουσιάζουν τα κεντρικά Μ.Μ.Ε.
Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν.
Στο θέμα θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία τις επόμενες μέρες.