ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

χιλια

Ο ιδρυτής του Σωματείου Νεολαίας Μειονότητας Νομού Έβρου (Μπεκίρ Ουστά), κάθε άλλο παρά νέος είναι, και σίγουρα δεν υπήρξε νέος, σύμφωνα με το ληξιαρχείο, κατά την ίδρυσή του μια και εμφανώς φλερτάρει, αν δεν έχει ήδη κατακτήσει, αισίως τα 50 έτη. Ποιος ο ρόλος του λοιπόν ως συντονιστή προσπαθειών της Νεολαίας;
Καθόλου αθώα δεν είναι η εμπλοκή μουσουλμάνων της Βουλγαρίας στην εκδήλωση του Χίλια. Στη Βουλγαρία αναγνωρίζεται ύπαρξη τουρκικής μειονότητας η οποία και συμμετέχει σε κυβερνητικά σχήματα.
Ούτε οι ξεχωριστές αναφορές στον λαό της Δυτικής Θράκης είναι τυχαίες. Το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει ετοιμάσει ακόμη και … σημαία για το κράτος της Δυτικής Θράκης.
Την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου προσυπογράφουν ο Έλληνας δικαστής, κ. Χρήστος Ροζάκης, και ο Κύπριος Δικαστής, Λουκής Λουκαΐδης, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης κ. Χαλίτ Χαμπίπογλου ευχαριστεί τον κ. Χρήστο Ροζάκη και τον κ. Λουκή Λουκαΐδη, αναφέροντας ότι " το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές της απόφασης ήταν ένας Έλληνας και ένας Ελληνοκύπριος ευρωδικαστής δείχνει ξεκάθαρα πόσο δίκιο έχουν οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης". Συμπληρώνει μάλιστα πως " η Ελλάδα πλέον είναι υποχρεωμένη να αναγνωρίσει την τουρκική ταυτότητα της μειονότητας’.

εφ. Θάρρος

Γ.Τ. Κάποιοι θέλουν να μην κοιτάνε την πραγματικότητα στα μάτια.
Κάποιοι θέλουν μόνο στενά κομματικά και ψηφοθυρικά να βλέπουν τα πράγματα. Εμείς οι απλοί πολίτες και μόνο μπορούμε να τους γυρίσουμε την πλάτη.
ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ, όπως κάναμε και σε άλλους πολλούς που ζουν το δικό τους παραμύθι.