ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

κατασκοποι;

Σε άδεια ήταν οι τρεις Βούλγαροι πολίτες, οι οποίοι συνελήφθηκαν πρόσφατα στην Ελλάδα κοντά στο Ορμένιο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας της Βουλγαρίας με αφορμή τη σύλληψη και καταδίκη σε 15 μήνες φυλάκιση δύο Βούλγαρων στρατιωτικών με την κατηγορία ότι φωτογράφιζαν στρατιωτική μονάδα κοντά στο Ορμένιο.
«Από τους τρεις συλληφθέντες Βούλγαρους πολίτες, οι δύο είναι επαγγελματίες στρατιωτικοί στο βουλγάρικο στρατό με βαθμό λοχία και στρατιώτη αντίστοιχα. Οι ίδιοι βρίσκονταν στην Ελλάδα ως τουρίστες, στη διάρκεια της τακτικής ετήσιας άδειας τους. Στην Ελλάδα βρίσκονταν ως ιδιώτες, ενώ η παραμονή τους δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με το επάγγελμα τους» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου Αμυνας.
Το βουλγαρικό υπουργείο Αμυνας ζήτησε με επιστολή του από το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας να ληφθούν μέτρα για άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και να υπάρξει ενημέρωση από τον ακόλουθο Αμυνας της ελληνικής πρεσβείας στη Σόφια, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Ο υπουργός Αμυνας αναμένει να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες εκ μέρους των αρμόδιων αρχών στη βάση του σεβασμού των αρχών και των κανόνων του διεθνούς δικαίου» καταλήγει η ανακοίνωση.

in.gr