ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

και στην τουρκια γιναμε ρεζιλι


Τις τραγικές ελλείψεις σε υγειονομικό επίπεδο που παρατηρούνται στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων, επιβεβαίωσε το περιστατικό με την ξαφνική αδιαθεσία Τούρκου διπλωμάτη, ο οποίος παραθέριζε σε θαλαμηγό κοντά στην Αμοργό.
Ο 71χρονος διπλωμάτης, Ισχίτ Ζεμέλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από την Αμοργό, στο Κέντρο Υγείας της Νάξου. Η διακομιδή του όμως έγινε με άκρως εξευτελιστικό για τον ασθενή τρόπο. Κλήθηκε ψαροκάικο για να τον μεταφέρει στη Νάξο.
Τη διαδικασία μεταφοράς που βιντεοσκοπήθηκε από τις δημοτικές αρχές της Αμοργού, παρακολούθησε και ο γνωστότερος Τούρκος δημοσιογράφος, Μεχμέτ Αλι Μπιράντ ο οποίος βρισκόταν στο νησί και στη παρέα του πρώην στελέχους του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού είναι πάγια τακτική να βιντεοσκοπείται το ψαράδικο που έχει διατεθεί για τη μεταφορά ασθενών, - η δημοτική αρχή δεν γνωρίζει αν το ψαροκάικο έχει διατεθεί, απο το ΕΚΑΒ ή το ΥΕΝ- ώστε να παρουσιαστεί αυτή η εικόνα και να σταματήσει το αίσχος της μεταφοράς ασθενών, πάνω στα δίχτυα κάποιου ψαράδικου.
«Αυτό που μας αφορά εμάς είναι το αίσχος με το ψαράδικο που πρέπει να φύγει γιατί υποβαθμίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσωπικότητα. Αυτά τα έχουμε πει και γραπτώς και προφορικώς εκατοντάδες φορές», δήλωσε στο ραδιόφωνο του Άλφα ο Δήμαρχος Αμοργού Νίκος Φωστιέρης.
Με τον τούρκο διπλωμάτη ο οποίος δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο,- γι αυτό και δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας, αν και στο παρελθόν είχε ιστορικό με καρδιακό επεισόδιο- επικοινώνησε ο υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.



Γ.Τ. Ο Τούρκος δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά του και μπράβο του.

Το Υπουργείο Υγείας τι κάνει;