ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

πετοσφαιριση β εθνικη

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του κατά την 17η αγωνιστική της Β Εθνική ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Οι «πράσινοι» του Τάσου Βλασακίδη επικράτησαν στη Θεσσαλονίκη του Μακεδονικού με 3-0 και παρέμειναν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Εύκολο έργο είχε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Μακεδονικό.
Οι Εβρίτες με το καθαρό 3-0 συνέχισαν το σερί των θετικών τους αποτελεσμάτων και ετοιμάζονται ήδη για τα πλέϊ-οφ της ανόδου.
Οι φιλοξενούμενοι του Έβρου στον αγώνα της Θεσσαλονίκης συνάντησαν αντίσταση από τους παίκτες του Μακεδονικού μόνο στο πρώτο σετ του αγώνα όταν και το κατέκτησαν με 25-21.
Από εκεί και πέρα όμως πάτησαν γκάζι και με το 25- 17 και το 25-15 έκαναν το 3-0 κατακτώντας εύκολα το τρίποντο της νίκης.
Ο Τάσος Βλασακίδης στην αναμέτρηση της Νεάπολης χρησιμοποίησε τον Μαρκίδη βασικό πασαδόρο, τους Κεμανετζή, Προδρομίδη κεντρικούς, ακραίους τους Γραμματικόπουλο, Ποτολίδη, διαγώνιος ο Καρδαμανίδης και λίμπερο ο Κωνσταντινίνδης.
Κατά την διάρκεια του αγώνα αγωνίστηκαν και οι Νταντής, Δούλιας στην θέση των Γραμματικόπουλου και Ποτολίδη, ενώ χρόνο συμμετοχής είχε και ο Σκαρλατίδης παίρνοντας την θέση του Μαρκίδη.
Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ στο orestiadavolley.blogspot.com