ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

σαμοθρακη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
Σαμοθράκη : 15/2/2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Αρ. Πρωτοκ. ΅03/2010

Αισθανόμαστε την ανάγκη εκ μέρους όλων των επαγγελματιών της Σαμοθράκης να ευχαριστήσουμε θερμά τους βουλευτές Ν. Έβρου κ. κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο (ΝΔ) και Όλγα Ρενταρή – Τέντε (ΠΑΣΟΚ) που ασχολήθηκαν με την επιστολή που έστειλε ο σύλλογος για το θέμα της μη υπαγωγής των επαγγελματιών της Σαμοθράκης στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ).
Ο κύριος Δερμεντζόπουλος κατέθεσε αναφορά στο Υπουργείο Απασχόλησης επισυνάπτοντας την επιστολή του συλλόγου και η κυρία Ρενταρή – Τέντε κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό κύριο Ανδρέα Λοβέρδο αφού προηγουμένως αφιέρωσε αρκετό χρόνο με τους επιστημονικούς της συνεργάτες για να μελετήσουν προηγούμενες διατάξεις που αφορούσαν το θέμα καθώς και την παρούσα διάταξη.
Ευελπιστούμε πως τώρα πλέον είναι η ώρα το Υπουργείο Απασχόλησης αλλά κι ο ΟΑΕΕ να αναιρέσουν την εγκύκλιο και να εξαιρέσουν τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης από την υποχρεωτική υπαγωγή σε αυτόν.
Για το Δ. Σ.
ο γραμματέας ο πρόεδρος
Παπαντίδης Ειρηναίος Φωτεινός Φώτης