ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ερωτηση τσιαουση

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


ΘΕΜΑ: «Κατάργηση απαλλαγής – εξαίρεσης από την ασφάλιση του ΟΑΕΕ που χορηγούνταν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν. 3050/02 »


Με την υπ’ αριθμ. 113/24-11-09 ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών κατάργησε την απαλλαγή - εξαίρεση από την ασφάλιση στον Ο.Α.Ε.Ε που χορηγούνταν σε επαγγελματίες σύμφωνα με το Ν. 3050/02.
Κύριε Υπουργέ
Θεωρώ άδικη την εφαρμογή της Εγκυκλίου 119 στους ντόπιους νέους επιχειρηματίες οι οποίοι διευκολύνουν την διαβίωση του τοπικού πληθυσμού στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της ελληνικής επαρχίας, όπου ουσιαστικά ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα προς όφελος των αναγκών της τοπικής κοινωνίας. Επίσης θεωρώ άδικο να αντιμετωπίζονται οι επαγγελματίες, που έχουν αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι αξιοποιούν και σέβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κίνητρα που προσέφερε μέχρι και σήμερα το άρθρο 9 του Ν.3050/02, ως ισότιμοι με τους ``ευκαιριακούς`` επιχειρηματίες
Επιπλέον πολλοί από τους επαγγελματίες που πλήτονται από την συγκεκριμένη εγκύκλιο ασκούν το επάγγελμά τους για μικρό χρονικό διάστημα.
Κατόπιν τούτων:
ΕΡΩΤΑΣΤΕ:
• Ποια μέτρα-τροποποιήσεις της Εγκυκλίου 119 /24-11-2209 του ΟΑΕΕ προτίθεστε να λάβετε για την απαλλαγή-εξαίρεση από την ασφάλιση του ΟΑΕΕ των πραγματικά ντόπιων επιχειρηματιών-επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά εδώ και χρόνια σε παραμεθόριες περιοχές μικρού πληθυσμού;

Με εκτίμηση,
Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ