ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

παρενοχληση ελικοπτερου στον εβρο

Με 79 αλλεπάλληλες κλήσεις το τουρκικό ραντάρ του Τσανάκαλε αξίωσε από λιθουανικό ελικόπτερο που πετούσε στον Έβρο στο πλαίσιο του Frontex να απομακρυνθεί με το επιχείρημα ότι βρίσκεται εντός ή πλησιάζει σε τουρκικό εναέριο χώρο.
Το ελικόπτερο στο πλαίσιο της επιχείρησης επιτήρησης των συνόρων είχε απογειωθεί από την Αλεξανδρούπολη στις 11:15 το βράδυ της Δευτέρας και εκτελούσε πτήση σε ύψος 800 ποδών προς το Σουφλί και πίσω στην Αλεξανδρούπολη όπου προσγειώθηκε στη 1:15 μετά τα μεσάνυχτα.
Στις εκπομπές τους, οι Τούρκοι χείριστες του στρατιωτικού ραντάρ στο Τσανάκαλε επαναλάμβαναν τη φράση «Πλησιάζεις τουρκικό εναέριο χώρο!».
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την είσοδο τουρκικών μαχητικών στο πεδίο βολής της Άνδρου και αφορά την περιοχή του Έβρου.
Παρά το γεγονός ότι το λιθουανικό ελικόπτερο πετούσε διαρκώς εντός εθνικού εναέριου χώρου οι Τούρκοι 79 φορές κάλεσαν τους χειριστές να απομακρυνθούν από την περιοχή παρότι είχαν ενημερωθεί προηγουμένως για την πτήση επιτήρησης της ελληνικής συνοριακής γραμμής.
protothema