ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

θεατρο

Ο υπουργός με ένα όνειρο, ταξιδεύει στο Διδυμότειχο


Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, παρουσιάζει στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ τις δύο τελευταίες του παραγωγές, σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα του Λαογραφικού - Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Δίδυμα Τείχη».

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010, στο Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου:

Στις 12 το μεσημέρι η παράσταση για παιδιά και εφήβους «Ως την άκρη του ονείρου», ένα έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σκηνοθεσία και χορογραφίες του Άκη Τσονίδη και σκηνικά του Νίκου Πατούνα.
Στις 8 το βράδυ η απολαυστική κωμωδία «Βγάλ’τον υπουργό απ’ την πρίζα» του Eric Idle σε μετάφραση - διασκευή Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα, σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη και σκηνικά Νίκου Πατούνα.

Ως την άκρη του ονείρου... Μια μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη ευαισθησία και όνειρο. Η ιστορία της μικρής Πετρίνας ζωντανεύει παρασέρνοντας τους θεατές …ως την άκρη του ονείρου. Με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, η Πετρίνα ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα. Ένα έργο που προτείνει τη θετική στάση στη ζωή: για μια χούφτα όνειρα… έστω κι ένα να βγει αληθινό… αξίζει τον κόπο!
Παίζουν: Αδάμ Γεωργία, Βασιλακίδου Ντίνα, Βενετίδης Χρήστος, Βροχίδης Ιορδάνης, Γεωργιτσοπούλου Φωτεινή, Γκαρά Νατάσα, Δημούδη Σοφία, Εμμανουηλίδου Ξανθή, Κατικαρίδου Τζένη, Κεφαλά Μαργαρίτα, Κυρμάνη Γιώτα, Λυμπερίδου Χρυσή, Μερετάκης Κώστας, Ντόκας Δημήτρης, Σταυρίδης Τόλης, Τουλούμπα Αλεξάνδρα, Τσακιρίδης Τόλης.

Βγαλ΄τον υπουργό απ' την πρίζα. Σε μία κρίσιμη πολιτική καμπή της Αγγλίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παθαίνει ένα… μικροατύχημα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική… Τόσο, που οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και η κυβέρνηση γίνεται έρμαιο δολοπλόκων γυναικών, φιλόδοξων πολιτικών και… αλλοπρόσαλλων ερωτικών δεσμών! Από τις καλύτερες αγγλικές κωμωδίες, το έργο «Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα» τρυπώνει στα… απόκρυφα της πολιτικής και ξετρυπώνει αλήθειες που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά κανείς δεν τολμά να τις πει…
Παίζουν: Ιορδάνης Βροχίδης, Αργυρώ Καραβά, Κώστας Μερετάκης, Ιωάννα Μουτουσίδου, Άννα Πατούνα, Νίκος Πατούνας, Σαράντης Σαραντίδης, Αντώνης Στρατηγάκης, Τόλης Τσακιρίδης και ο Άκης Τσονίδης.