ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ιατρικος συλλογος εβρου

Αρ. Πρωτ. 235 Αλεξανδρούπολη 25-2-2010

Προς
Πρόεδρο Δ. Σ. ΟΠΑΔ

Κύριε Πρόεδρε,
με το παρόν έγγραφο, ζητούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία αυτόνομου παραρτήματος του ΟΠΑΔ (ΥΠΑΔ Έβρου) στο Διδυμότειχο.
Η ιδιαίτερη γεωμορφολογία του Ν. Έβρου και η μεγάλη απόσταση που χωρίζει πολλά δημοτικά διαμερίσματα και οικισμούς της ευρύτερης περιοχής Διδυμοτείχου (3 Δήμοι) από την Ορεστιάδα και η πλημμελής συγκοινωνία, επιτάσσει τόσο την στήριξη από το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου του σχετικού καθολικού αιτήματος των φορέων και των Δήμων της παραπάνω περιοχής, όσο και την αποδοχή του από το Δ. Σ. του ΟΠΑΔ.
Κύριε Πρόεδρε, ζητούμε να προβείτε το συντομότερο δυνατόν στην τροποποίηση του οργανογράμματος του ΟΠΑΔ και με τις νέες προσλήψεις προσωπικού (ετήσιες συμβάσεις) να τοποθετηθεί 1 ελεγκτής ιατρός στο Διδυμότειχο με 1 διοικητικό υπάλληλο, επιπλέον του 1 ελεγκτή στην Ορεστιάδα και 1 – 2 ελεγκτών ιατρών στην Αλεξανδρούπολη.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και περιμένουμε την απάντησή σας με την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας.

Με τιμή
Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Δημήτριος Αναστασιάδης Θεόδωρος Μαυρομμάτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1) Υπουργό Υγείας
2) Μ. Μ. Ε.