ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

επιμελητηριο

«Στις αρχές Ιανουαρίου το νέο κτίριο του ΕΒΕΑ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης θα είναι έτοιμο», εκτιμά ο πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Νίκος Δαστερίδης, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα με τη συμμετοχή και παρουσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων θα γίνουν τα εγκαίνια.
«Σε πρώτο στάδιο θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες έως τις 15 Ιανουαρίου, με στόχο ν’ αρχίσει να λειτουργεί έως ότου γίνουν τα επίσημα εγκαίνια. Το νέο κτίριο θα έχει όλες τις προδιαγραφές έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα κτίριο κόσμημα την πορεία υλοποίησης του οποίου παρακολουθώ προσωπικά και περιμένω το τελικό αποτέλεσμα μετά από τις μεγάλες καθυστερήσεις που είχαμε».
Σημειώνεται ότι το έργου αγγίζει το 1 εκ. 400 χιλιάδες ευρώ, ενώ εκτιμάται πως θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση του κέντρου της Αλεξανδρούπολης. Στόχος είναι, εκτός από τις παροχές που θα υπάρχουν και τον με πολύ καλό εξοπλισμό για τα μέλη του Επιμελητηρίου, τους επαγγελματίες δηλαδή, να εξυπηρετεί και άλλες ανάγκες της πόλης. Θα έχει δύο μικρά συνεδριακά κέντρα στον επάνω όροφο, ένα τουλάχιστον 220 θέσεων κι ένα 150 θέσεων. Στους αρχικούς στόχους ήταν επίσης και η στέγαση γραφείου διασύνδεσης με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, από το οποίο θα παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης επαγγελματιών κι επιχειρηματιών που θέλουν εκατέρωθεν να δραστηριοποιηθούν είτε από την Ελλάδα προς τις χώρες αυτές είτε το αντίστροφο.
Τέλος, να τονιστεί πως οι προσδοκίες των μελών του Επιμελητηρίου είναι μεγάλες καθώς το νέο κτίριο συνδέεται με τη δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης συνεργασιών με τις γειτονικές χώρες οι οποίες αποτελούν στοχευόμενες αγορές για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες του Έβρου.
Συντάκτης: Ιωάννα Παρασχάκη
Εφ. "Η Γνώμη"