ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

τουρισμος

Το Τμήμα Τουριστικής Προβολής και Διεθνών Σχέσεων της Νομαρχίας Έβρου, στις 5 Νοεμβρίου 2009, πραγματοποίησε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λευκωσίας, εκδήλωση με θέμα την «Προβολή του τουριστικού προφίλ του Νομού». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νομάρχης Έβρου κ. Ζαμπουνίδης Νικόλαος.
Ο κ. Ζαμπουνίδης στην ομιλία του ανέπτυξε το τουριστικό προφίλ του Νομού κι έκανε εκτεταμένη αναφορά στις επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορεί κάποιος να αναπτύξει στο Νομό μας. Διαβεβαίωσε μάλιστα τους παρευρισκόμενους πως η Νομαρχία θα σταθεί δίπλα τους σε κάθε τους επαγγελματική πρωτοβουλία.
Ο Νομάρχης Έβρου είχε στη συνέχεια διαδοχικές συναντήσεις-συνομιλίες με πολλούς από τους παρευρισκόμενους για θέματα επενδύσεων και ανάπτυξης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν video και φωτογραφίες από τα αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και τις τουριστικές υποδομές του Έβρου.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Παπαϊωάννου Βασίλειος, ο Διευθύνων σύμβουλος μεγάλης δικηγορικής εταιρίας της Κύπρου κ. Φώτος Χριστάκης και η Αντιπρόεδρος του τουριστικού οργανισμού Top Kinisis κα Τάνου Έλενα, η οποία και ανακοίνωσε τις 8 αεροπορικές πτήσεις με Κύπριους τουρίστες, που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού του 2010, από την Λάρνακα προς την Αλεξανδρούπολη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Κόκκινος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος των Κυπριακών Τηλεπικοινωνιών κ. Κιττής, η ελίτ του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου, δημοσιογράφοι ραδιοτηλεοπτικών μέσων, τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι φορέων του τουριστικού κλάδου και των δύο χωρών.
Τέλος, μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα, καθώς και έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό του Νομού, και οι καλεσμένοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και με την υπόσχεση ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα επισκεφτούν από κοντά την περιοχή μας.