ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

θεατρο

Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα…

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ παρουσιάζει τη νέα θεατρική του παραγωγή που θα συντροφεύσει το θεατρόφιλο κοινό του ακριτικού Έβρου το φετινό χειμώνα: "Βγαλ΄τον υπουργό απ' την πρίζα" του Eric Idle σε μετάφραση - διασκευή Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα.

Μια απολαυστική... μετεκλογική κωμωδία καταστάσεων και παρεξηγήσεων που προσφέρει αβίαστα το γέλιο μέσα από την ευφάνταστη μετάφραση-διασκευή των δύο ταλαντούχων συγγραφέων. Σε μία κρίσιμη πολιτική καμπή της Αγγλίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παθαίνει ένα… μικροατύχημα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική… Τόσο, που οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και η κυβέρνηση γίνεται έρμαιο δολοπλόκων γυναικών, φιλόδοξων πολιτικών και… αλλοπρόσαλλων ερωτικών δεσμών! Από τις καλύτερες αγγλικές κωμωδίες, το έργο «Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα» τρυπώνει στα… απόκρυφα της πολιτικής και ξετρυπώνει αλήθειες που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά κανείς δεν τολμά να τις πει…

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ και θα παίζεται ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ στις 8:30 μ.μ., (έως τις 20 Δεκεμβρίου) στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης της πόλης.

Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά του Νίκου Πατούνα και τα κοστούμια ομαδική εργασία του θιάσου. Παίζουν: Ιορδάνης Βροχίδης, Αργυρώ Καραβά, Ιωάννα Μουτουσίδου, Άννα Πατούνα, Νίκος Πατούνας, Σαράντης Σαραντίδης, Αντώνης Στρατηγάκης, Τόλης Τσακιρίδης και ο Άκης Τσονίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο του ΔΙΟΝΥΣΟΥ: 2552028280.

==================

Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι παραστάσεις για παιδιά και εφήβους από την Παιδική Σκηνή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί με το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη «Ως την άκρη του Ονείρου». Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σκηνοθεσία - Χορογραφίες: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά: Νίκος Πατούνας και ένας 20/μελής θίασος επί σκηνής…