ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

τουρισμος

Η Νομαρχία Έβρου συνεχίζει τη δυναμική της προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού τομέα του Νομού, αυτή τη φορά με την διπλή παρουσία της σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στην 25η Διεθνή έκθεση “Philoxenia”.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 29 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2009 στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo (ΔΕΘ), και η φετινή παρουσία της Νομαρχίας Έβρου σε δύο παράλληλα περίπτερα, αφενός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, και αφετέρου της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας – ΑΝΚΟ στο περίπτερο με τίτλο «Εγνατία Τουρισμός», έδωσε την ευκαιρία για διπλή προώθηση του τουρισμού του Νομού.
Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου, με εκπροσώπους της και στα δύο περίπτερα, διένειμε ενημερωτικό υλικό και παρείχε πληροφορίες στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, τα αξιοθέατα, τις ομορφιές, αλλά και τις διαθέσιμες τουριστικές υποδομές. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού, της τεχνολογίας και των επικοινωνιών και συζητήθηκαν οι δυνατότητες για εναλλακτικούς τρόπους προβολής του τουριστικού προφίλ του Έβρου.
Την έκθεση επισκέφτηκε, επίσης, η Υπουργός Τουρισμού κ. Α. Γκερέκου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης και ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Δ. Σταμάτης, στους οποίους υπηρεσιακός παράγοντας προσέφερε αναμνηστικά δώρα.
Και φέτος, η έκθεση “Philoxenia”είχε εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας συγχρόνως τα μέγιστα δυνατά οφέλη στους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες.