ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

αποχαιρετα ο σταματης

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στο Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτριος Σταμάτης.
«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν φίλο της περιοχής. Τα χρόνια που ήταν στην Περιφέρεια δούλεψε έντιμα, καθαρά, με ένα άλλο ήθος και άλλο ύφος και σήμερα που φεύγει μπορώ να πω, εγώ που συνεργάστηκα μαζί του, ότι αφήνει πίσω του πολλούς φίλους» είπε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης μετά το τέλος της συνάντησης και πρόσθεσε: «Πρέπει να ξέρει ότι θα τον θυμόμαστε σαν έναν πετυχημένο πολιτικό που πέρασε από τον τόπο μας, έναν πολιτικό που τίμησε την διαδρομή του, που τίμησε τον ρόλο του και σεβάστηκε του ανθρώπους αυτού του τόπου»
Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτριος Σταμάτης ευχαρίστησε τον κ. Ζαμπουνίδη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν τα δύο χρόνια της θητείας του στην Περιφέρεια καθώς και «για τη βοήθεια του να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για την περιοχή του Έβρου. Αντιμετωπίσαμε μαζί δύσκολες στιγμές, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και δώσαμε λύσεις που μέσα στο πλαίσιο του δυνατού, ήταν οι καλύτερες που μπορούσαν να δοθούν».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Νομάρχη μας.
Πρέπει να λέμε τον καλό λόγο στα στελέχη μας που δούλεψαν έντιμα και αφήνουν πίσω τους μόνο φίλους!
Εύγε και πάλι εύγε στο Νομάρχη.