ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

αγωνες ποδοσφαιρου

«Ναι στον αθλητισμό – Όχι στην παχυσαρκία» είναι το μήνυμα που επιδιώκει να περάσει η Νομαρχία Έβρου με τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά – μίνι πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κατηγορίας Παίδων & Εφήβων σε επίπεδο Δήμων του νομού Έβρου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Η Επιτροπή Αθλητισμού του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου στο πλαίσιο των δράσεων και των πρωτοβουλιών αρμοδιότητάς της ανέλαβε φέτος την υλοποίηση προγράμματος με στόχο την σωστή ενημέρωση και την πρόληψη απέναντι στη σύγχρονη κοινωνική μάστιγα, το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας. Στόχος του προγράμματος είναι η παρέμβαση, η πρόληψη και εν τέλει η αλλαγή στάση ζωής ιδιαίτερων ομάδων του πληθυσμού, όπως των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, των γονέων, των εκπαιδευτικών και του ευρύτερου κοινού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις :
Έκδοση και διανομή έντυπου υλικού ενημέρωσης των γονέων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών (προβλέπεται ξεχωριστό έντυπο για γονείς και εκπαιδευτικούς και ξεχωριστό για τους μαθητές των σχολείων)
Ενημέρωση των παραπάνω κοινωνικών ομάδων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου μέσω των Μ.Μ.Ε. και ειδικότερα μέσω τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μηνύματος (σποτ)
Επιμορφωτικές ημερίδες σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί μία επιμορφωτική ημερίδα στην πόλη της Ορεστιάδας και μια στη πόλη της Αλέξ/πολης. Αποδέκτες: σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί και το ευρύ κοινό.
Κεντρικό σημείο του προγράμματος αποτελεί η θετική συμβολή του αθλητισμού ως καταλυτικού στοιχείου στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Για το λόγο αυτό διοργανώνεται το 1ο τουρνουά – μίνι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κατηγορίας Παίδων & Εφήβων σε επίπεδο Δήμων του Νομού Έβρου με τη συνεργασία και των 13 Δήμων του Έβρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Α΄ ΦΑΣΗ (Νότιος όμιλος)
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6/2009 10:00 ΤΡΑΙΑΝΟΥΠ- ΤΥΧΕΡΟ
11:00 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ- ΦΕΡΕΣ
Α΄ ΦΑΣΗ (Βόρειος όμιλος )
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6/2009 10:00 ΔΙΔ/ΧΟ - ΒΥΣΣΑ
18:00 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ- ΟΡΦΕΑΣ
19:30 ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ- ΤΡΙΓΩΝΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6/2009 10:00 ΝΙΚ (1) : ΧΑΜ(2 )
18:00 ΝΙΚ (2) : ΧΑΜ (3)
19:30 ΝΙΚ (3) : ΧΑΜ (1)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ – ΤΕΛΙΚΑ («ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ», Αλεξ/πολη)
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6/2009
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
18: 00
19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6/2009
ΤΕΛΙΚΑ
18:00
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19:30
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι στην παχυδερμία γενικά, αόριστα και ειδικά!!