ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

τουρισμος

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΒΡΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ MAINTS ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου συνεχίζοντας τη δυναμική προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης του τουριστικού τομέα του Νομού, συμμετείχε σε συνεργασία με την Υπερνομαρχία Ροδόπης-Έβρου στην έκθεση “PILGUS 2009” της Γερμανίας.
Η Έκθεση που είχε ως θέμα τον «Θρησκευτικό Τουρισμό», πραγματοποιήθηκε στο MAINTS της Δυτικής Γερμανίας στις 24-26 Απριλίου. Την έκθεση εγκαινίασε ο Γραμματέας της Συνόδου Γερμανίας κ. Giebelmann στις 23/4/2009, ενώ παρευρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Εργασίας της Γερμανίας κ Norbert Bluhm.
Η προσέλευση του κοινού σε μια ειδικού ενδιαφέροντος έκθεση όπως ήταν η “PILGUS 2009”, στην οποία η Νομαρχία Έβρου συμμετείχε για πρώτη φορά, υπήρξε αρκετά ικανοποιητική. Το περίπτερο της Νομαρχίας Έβρου, το οποίο ήταν άρτια οργανωμένο, επισκέφθηκε πλήθος κόσμου. Εκεί ο διαθέσιμος εκπρόσωπος του τμήματος Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης της Νομαρχίας σε συνεργασία με εκπροσώπους της Υπερνομαρχίας Ροδόπης-Έβρου, αλλά και με τη πολύτιμη στήριξη της Νομαρχιακής Συμβούλου κ. Ελευθεριάδου Ευτυχίας, παρείχαν κάθε δυνατή πληροφόρηση στο κοινό, διανέμοντας επίσης και ενημερωτικό υλικό.