ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

διαβαστε τι γραφουν!!!

Δ. Κ.
Και οι τοίχοι έχουν αυτιά, γι’ αυτό καλό θα ήταν οι «άπιστοι και άπιστες της μονογαμίας» να μην πιστεύουν και πολύ στο απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών, γιατί μπορεί να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.Στην Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση του σκανδάλου της SIEMENS, η κουβέντα έφτασε και στις υποκλοπές, όπου ακούσαμε από τον προϊστάμενο του τομέα ηλεκτρονικών κέντρων, Αντώνη Κωνσταντινόπουλο, να αποκαλύπτει ότι ένας «μουρντάρης» υπάλληλος του ΟΤΕ στην Αλεξανδρούπολη κατάφερε να κάνει, με την κλασική μέθοδο, υποκλοπές και έτσι μπορούσε να παρακολουθήσει τις παντρεμένες. Ως αποτέλεσμα, κατέγραφε όποια του «γυάλιζε», κι, αν εκείνη έκανε παραστράτημα, την «π....ε»! (η λέξη είναι παρμένη από τα Πρακτικά).
«Οι κακοί άνθρωποι είναι κακοί. Μη με πιέζετε!», είπε ο μάρτυρας στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Καμμένο, ο οποίος τον ρώτησε πόσο ασφαλείς είναι οι προσωπικές μας συνομιλίες.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=115127&cid=7