ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

η ωρα της γης

Σύμφωνα με τα διαδικτυακά νέα, η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην πρώτη τριάδα μεταξύ των χωρών με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην Ώρα της Γης 2010. Λιγες μέρες απομένουν μέχρι τη φετινή Ώρα της Γης και περισσότεροι από 164 δήμοι και κοινότητες της χώρας έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του WWF Ελλάς, ανεβάζοντας τη χώρα μας στο «βάθρο των μεταλλίων» για τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης όμως, δεν είναι οι μόνοι που δίνουν τον εντυπωσιακό παλμό στην Ώρα της Γης 2010. Η συμμετοχή 140 σχολείων και εκπαιδευτικών οργανισμών, 502 φορέων και επιχειρήσεων, αποδεικνύει πως και φέτος, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30 μ.μ. η Ελλάδα θα πρωταγωνιστήσει στο μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, στον πλανήτη.
Κοντά σ' αυτούς, στο Ακριτικό νησί της Σαμοθράκης, είδαμε με έκπληξη στον πίνακα ανακοινώσεων του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης, μία ανακοίνωση που έγραφε "ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ" στην Ώρα Γης. Μία κίνηση που δείχνει ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί σέβονται και προστατεύουν όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Επίσης, στον πίνακα ανακοινώσεων υπήρχε μία μικρή ανακοίνωση που έλεγε: "ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ - ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ".
Πιστεύω ότι αυτήν την πρωτοβουλία όπως και την "ΩΡΑ ΓΗΣ", πρέπει όλοι εμείς οι Σαμοθρακίτες να την αγκαλιάσουμε και να την βοηθήσουμε. Γιατί ζούμε σε ένα πανέμορφο νησί, το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε καθαρό κι όμορφο και για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών μας. Ας βάλει ο καθένας μας από ένα λιθαράκι για το περιβάλλον, για το καλό της Σαμοθράκης, για το καλό της Ελλάδος.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ