ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

σαμοθρακη

Στα Αλώνια Σαμοθράκης υπάρχει ένας Ιερέας που δεν... αλωνίζει, αλλά σπέρνει έργα αγάπης και μετουσιώνει το Λόγο του Θεού σε πράξεις. Ξεκίνησε με την ίδρυση μίας Τράπεζας Ένδυσης και Υπόδησης. Μάζεψε τα παιδιά όλου του χωριού και τα κάνει Κατηχητικό. Μαζεύει τρόφιμα και τα μοιράζει σε φτωχές οικογένειες του νησιού. Και άλλα πολλά έργα που δεν φαίνονται και γίνονται κρυφά, καθ' ότι ο Κύριος λέγει "να μην γνωρίζει η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου". Οι ανάγκες όμως είναι μεγάλες. Η οικονομική κρίση, η ανεργία, η φτώχεια, είναι καταστάσεις που δυσχεραίνουν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελληνικής κοινωνίας. Στο χέρι μας και στην καρδιά μας εναπόκειται η ενίσχυση τέτοιων πρωτοβουλιών Αγάπης και Φιλανθρωπίας, προκειμένου κάποιοι άνθρωποι - κάποιοι συνάνθρωποι μας, να γιορτάσουν και φέτος την Ανάσταση μετά τα Άγια Πάθη. η Εβδομάδα των Παθών για κάποιους είναι καθημερινότητα. Μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να βοηθήσουμε. Φτάνει να θέλουμε να νοιώσουμε αυτό το Πάσχα τον Αναστημένο Κύριο μέσα στην καρδιά μας.
Για ενίσχυση του έργου του πατήρ Αθανάσιου Σουλτάτου, είτε με τρόφιμα - ρούχα, είτε με άλλο τρόπο, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6973475847 ή στην διεύθυνση: Εκκλησία Αγ. Μοδέστου, Αλώνια Σαμοθράκης, Τ.Κ. 68002.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ!
ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ