ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

απολυσεις στον εβρο

ΟΤΤΟ
Συνεχίζεται η αγωνία των εργαζομένων του πρώην ΟΤΤΟ Έβρος στην Αλεξανδρούπολη καθώς ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία θετική εξέλιξη. Στην συνάντηση που είχαν σήμερα με τους δικηγόρους της εταιρίας συγκέντρωσαν όλες τις προτάσεις και τα στοιχεία προκείμενου να τα κοινοποιήσουν στο νομάρχη Έβρου ο οποίος και θα πρέπει να πάρει μία απόφαση για το εξώδικο που έχει στείλει η διοίκηση των κλωστηρίων και ζητά το οριτικό κλείσιμο του εργοστασίου. Η συζήτηση όμως διεκόπη καθώς εργαζόμενοι υπέβαλλαν ενστάσεις για την συγκέντρωση των πρακτικών.

ΘΡΑΚΗ
Για αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος των απολυόμενων της αλλαντοβιομηχανίας Θράκη ΑΕ και των οικογενειών τους, έκανε λόγο ο εκπρόσωπός τους Πάντελής Γιαντσίδης κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης. Ο κύριος Γιαντσίδης μίλήσε για αδιαφορία αλλά και για δόλο από την πλευρά μελών της Αναπτυξιακής εταιρείας Έβρου και της επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος εναντίον των οποίων όπως τόνισε θα υποβάλουν σχετικές μηνύσεις στον εισαγγελέα.
ΥΤΟΝG - ΘΡΑΚΩΝ
Παρά τη λήξη της απεργίας οι οκτώ εργαζόμενοι απολύθηκαν. Όλοι τώρα ελπίζουν σε ανάκαμψη της οικοδομής προκειμένου σύντομα να υπάρξουν νέες προσλήψεις.