ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

εκθεση τροχαιας

- Η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη, στη βελτίωση της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς και στην προστασία των πεζών και οδηγών, διοργανώνει στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας που καταβάλλεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την οδική ασφάλεια, την ετήσια Έκθεση Τροχαίας, που θα λειτουργήσει το χρονικό διάστημα από 11-11-2009 έως 15-11-2009, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Διδυμοτείχου.
- Η εναρκτήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες (11-11-2009) και περιλάμβανε χαιρετισμούς των επισήμων, επίκαιρες ομιλίες του Διευθυντού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας Αστυνομικού Διευθυντή κ. ΣΑΛΑΜΑΓΚΑ Γεωργίου, του Αναπληρωτού Διοικητού του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας Αστυνόμου Β’ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΟΥΔΗ Γεωργίου, με θέμα «Τροχαίο ατύχημα», του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Ιατρού κ. ΒΑΦΕΙΑΔΗ Κωνσταντίνου, με θέμα «Συνέπειες Τροχαίων ατυχημάτων», και του κ. ΧΟΥΝΤΡΑ Θανάση, Διευθυντή Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας και εκδότη του περιοδικού του 0300, με θέμα « Το ατύχημα προειδοποιεί». - Στη συνέχεια έγιναν τα εγκαίνια στο χώρο της Έκθεσης και ακολούθως παρατέθηκε μικρή δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων- επισκεπτών.
Την πιο πάνω εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χρήστος ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ, ο Έπαρχος Βορείου Έβρου κ. Πολυχρόνης ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ο Αντινομάρχης Έβρου κ. Ιωάννης ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος κ. Αλέξιος ΜΠΙΤΖΗΣ, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων, ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος κ. ΜΑΝΤΖΑΚΟΣ Ανδρέας , ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωακείμ ΤΣΟΥΚΝΑΔΗΣ, Νομαρχιακοί - Δημοτικοί Σύμβουλοι, απόστρατοι Αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, Προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών και φορέων της περιοχής, των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών και Συνοριακών Φυλάκων και πλήθος κόσμου.
- Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες από 09:00’ έως 13:30’ και από 18:00’ έως 21:00’ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.