ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

τουρισμος

Το Τμήμα Τουριστικής Προβολής και Διεθνών Σχέσεων της Νομαρχίας Έβρου, στις 7 Νοεμβρίου 2009, πραγματοποίησε στην αίθουσα της Κρατικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Κισινάου της Μολδαβίας, εκδήλωση με θέμα την «Προβολή του τουριστικού προφίλ του Νομού». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νομάρχης Έβρου κ Ζαμπουνίδης Νικόλαος.
Ο κ. Ζαμπουνίδης στην ομιλία του ανέπτυξε το τουριστικό προφίλ του Νομού, κάνοντας μνεία στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Έβρου. Απάντησε δε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους καλεσμένους σχετικά με τον νομό μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν video και φωτογραφίες από τα αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και τις τουριστικές υποδομές του Έβρου.
Ο Νομάρχης Έβρου είχε στη συνέχεια συναντήσεις-συνομιλίες με πολλούς από τους παρευρισκόμενους, για θέματα τουρισμού.
Ακολούθησε πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια, από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου «Το Κρασοχώρι» από την Ορεστιάδα, το οποίο συνόδευσε την αποστολή της Νομαρχίας και έδωσε παραστάσεις σε 4 πόλεις της Μολδαβίας, στην περιοχή της Γκαγκαουζίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντινομάρχης Έβρου κ. Παπαϊωάννου Ιωάννης, ο οποίος την επόμενη μέρα της εκδήλωσης επισκέφτηκε τον κυβερνήτη της Γκαγκαουζίας, με τον οποίο συζήτησαν θέματα και προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Έβρου και της Γκαγκαουζίας.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, πλήθος Γκαγκαούζων, δημοσιογράφοι ραδιοτηλεοπτικών μέσων, τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι φορέων του τουριστικού κλάδου της Μολδαβίας.
Κατά την αποχώρησή τους οι προσκεκλημένοι, δέχτηκαν αναμνηστικά δώρα, καθώς και έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό του Νομού. Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα επισκεφτούν από κοντά την περιοχή μας.