ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

δεν ειναι μονο οι δικοι μας

Μετά τον αυστηρό περιορισμό που θα εφαρμόζεται πλέον στα έξοδα και τις παροχές τους, μεγάλος αριθμός Βρετανών βουλευτών εκφράζει τώρα το αίτημα της αύξησης του ετήσιου μισθού τους μέχρι και 40.000 λίρες ώστε να φθάσει στο ποσό των 100.000 λιρών.
Το αίτημά τους αυτό αντιμετωπίζεται αρνητικά από τους πολίτες και ο πρόεδρος της οργάνωσης η οποία εκπροσωπεί τους Βρετανούς φορολογούμενους δήλωσε στην εφημερίδα "Ντέιλι Εξπρές" ότι "η τυχόν αύξηση στο μισθό των βουλευτών θα τους κάνει περισσότερο και επικίνδυνα άπληστους".
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το αίτημα των βουλευτών για την αύξηση στο μισθό τους, αλλά συνέστησε στους βουλευτές του Εργατικού Κόμματος να αποδεχθούν τις εισηγήσεις της ειδικής επιτροπής της Βουλής για την κατάργηση όλων σχεδόν των εξόδων που δικαιολογούσαν μέχρι σήμερα οι βουλευτές του βρετανικού κοινοβουλίου.
Μια από τις εισηγήσεις της επιτροπής είναι η απαγόρευση στους βουλευτές να απασχολούν στο γραφείο τους, με αμοιβή, συγγενικά τους πρόσωπα.
nooz