ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

εκθεση τροχαιας

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των αγροτών, των μαθητών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής του Επαρχείου Β. Έβρου, των στρατιωτικών (μόνιμων στελεχών και εφέδρων), σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και την ευαισθητοποίησή τους στο πολυσύνθετο αυτό πρόβλημα, διοργανώνει Έκθεση Τροχαίας από 11 έως 15 Νοεμβρίου 2009, στο Δημοτικό αμφιθέατρο Διδυμοτείχου με τίτλο *Εβδομάδα Πρόληψης Τροχαίου Ατυχήματος* .
Παράλληλα, θα προβάλλονται μηνύματα, μέσω φωτογραφικού υλικού, σλάιτς, αφισών, video κ.λ.π., σχετικά με την ορθή – ασφαλή οδήγηση καθώς και η επισήμανση των κοινωνικών επιπτώσεων από τις ανθρώπινες απώλειες.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και έχουν προσκληθεί όλες οι Αρχές του Νομού, Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών, εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α., Καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης του Νομού, Μαθητές Λυκείων- Γυμνασίων –Δημοτικών Σχολείων, Σπουδαστές, Σύλλογοι Φοιτητών, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Δικαστικοί, διάφοροι φορείς, Στελέχη και Οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων, τα Μ.Μ.Ε., ως και προσωπικό των Υπηρεσιών μας που χειρίζεται παρόμοια θέματα.
Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 09:30’-13:30’ και 18:00’ -21:00’
Τα εγκαίνια αυτής θα πραγματοποιηθούν
την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 18:00’