ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

πετοσφαιριση β εθνικη

Επιστροφή στις νίκες είχαμε κατά την 4η αγωνιστική της Β΄ εθνικής Βόλλεϋ Ανδρών για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, ο οποίος επικράτησε στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας, του ΑΟ Σερρών με 3-1.

Όπως στο παιχνίδι με τα Ιωάννινα έτσι και σε αυτό με τις Σέρρες, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ προκειμένου ν΄ ανεβάσει στροφές στη μηχανή του και να πάρει στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Αθλητικός Όμιλος Σερρών εκμεταλλευόμενος την αδράνεια και τον εφησυχασμό του Α.Ο.Ο κατάφερε να κάνει το 0-1 με 20-25 και να παγώσει τους 300 φίλους των «πρασίνων».
Ωστόσο στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Πασαλίδη ανέβασαν την απόδοσή τους, μείωσαν τα λάθη τους σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα και την επιθετική δύναμη έκλεισαν τα σετ με 25-21, 25-17 ,25-22 και έφθασαν στο τρίποντο με τελικό αποτέλεσμα 3-1.
Ο Α.Ο Ορεστιάδας αγωνίστικε με τους Κεμανετζή Στ., Γραμματικόπουλο Η. (κεντρικούς μπλοκέρ) Καρδαμανίδη Γ.(διαγώνιο) Ποτολίδη Π., Δούλια Γ.(υποδοχείς) Μαρκίδη Η. (πασσαδόρο) Κοκκολάκη Μ. (λίμπερο), ως αλλαγή συμμετείχαν οι Κωνσταντινίδης Δ, Μπαξεβανίδης Γ, Σκαρλατίδης Γ., Αραμπατζής Α., Μερετάκης Δ.


Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ στο orestiadavolley.blogspot.com