ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ευρωεκλογες

Προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων που θα μετακινηθούν προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, θα παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων Σιδηροδρόμου για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή από τον τόπο διαμονής στο τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος.
Η συγκεκριμένη έκπτωση θα παρέχεται αναλογικά και στους επιβάτες εκλογείς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου του δικτύου.
Για τους εκλογείς που προέρχονται από το εξωτερικό παρέχεται για την ελληνική διαδρομή, έκπτωση 30% στις τιμές του διεθνούς Τιμολογίου SET για ταξίδι από τους συνοριακούς σταθμούς εισόδου τους στην Ελλάδα μέχρι του τόπου άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος και αντίστροφα.
Για τα εισιτήρια με επιστροφή η έκπτωση θα υπολογίζεται στο διπλάσιο της τιμής απλής μετάβασης.
Η παραπάνω έκπτωση θα ισχύει από 4-6-2009 μέχρι 10-6-2009.
Σε περίπτωση χρησιμοποίησης αμαξοστοιχιών ποιότητας Inter City Express & inter City κλινοθεσίων ή κλιναμαξών καθώς και των συνοδευόμενων αυτοκινήτων θα εισπράττεται πέραν του εισιτηρίου και το προβλεπόμενο κατά περίπτωση συμπλήρωμα εις το ακέραιον.
Η προαναφερόμενη έκπτωση επειδή δεν προβλέπεται για τους εκλογείς ειδικό παραστατικό που να προσδιορίζει τον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος θα χορηγείται με δήλωση του επιβάτη.
Για τους εκλογείς του εξωτερικού η εν λόγω έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του διαβατηρίου ή της Αστυνομικής Ταυτότητας. Στους εν λόγω επιβάτες θα χορηγούνται εισιτήρια εσωτερικού τύπου, κατά περίπτωση από και μέχρι το συνοριακό σημείο εισόδου ή εξόδου στη χώρα και θα αναγράφεται σαν δικαιολογητικό της έκπτωσης ο αριθμός του ενδεικνυόμενου παραστατικού και η ένδειξη «SET-Εκλογείς».
Τα προαναφερόμενα ισχύουν από 1-6-2009. Εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί, δεν περιλαμβάνονται στις προαναφερόμενες ρυθμίσεις.