ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

λευτερης χαψιαδης

Το βιβλίο με τίτλο «Ένας αλήτης άγγελος» του συγγραφέα και στιχουργού Λευτέρη Χαψιάδη φιλοξένησε σε μία όμορφη τελετή την Παρασκευή 29-5-2009 ο Δήμος Φερών .Ήταν μια βραδιά φόρος τιμής στον ντόπιο καλλιτέχνη που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Φερών & το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου .
Ο Λευτέρης Χαψιάδης γεννήθηκε στις Φέρες το 1953 και μεγάλωσε στα Κοίλα .Σε ηλικία 12 χρόνων μετακομίζει στην Αλεξανδρούπολη όπου ολοκληρώνει το Γυμνάσιο . Απο τα Κοίλα και τις Φέρες ξεκινά η μεγάλη του αγάπη & το μεγάλο ταξίδι στη μουσική . Απο τότε μέχρι σήμερα ο Λευτέρης Χαψιάδης αγάπησε μ όλη την ψυχή του την μουσική που την έντυνε πάντα με τους ομορφότερους στίχους. Συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους τραγουδιστές & έγραψε τραγούδια για τον Στέλιο Καζαντζίδη ,τον Γιώργο Νταλάρα ,την Χάρις Αλεξίου ,την Δήμητρα Γαλάνη ,το Δημήτρη Μητροπάνο ,τον Αντώνη Ρέμο κ.α. Βασικός του συνεργάτης ήταν πάντα ο Χρήστος Νικολόπουλος ,ενώ ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ήταν γι αυτόν ο μεγαλύτερος δημιουργός. Ο Λευτέρης Χαψιάδης πλούτισε το ελληνικό λαικό τραγούδι .
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το βιβλίο«Ένας αλήτης άγγελος» των εκδόσεων Γραφίς, το δεύτερο βιβλίο κατά σειρά ,ενώ μίλησαν για τον συγγραφέα Λευτέρη Χαψιάδη και το βιβλίο οι Ντόλας Ιορδάνης ,Νομαρχιακός Σύμβουλος
Ρωμανίδης Κων-τίνος Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Δ.Π.Θ
Τσιαούση Ελένη Νομαρχιακή Σύμβουλος
Χρόνης Παναγιώτης Μουσικός
Όλοι τόνισαν την μεγάλη τιμή που είναι για την περιοχή να βρίσκεται αυτός ο καλλιτέχνης κοντά μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από το συγγραφικό του λόγο .Λόγος άμεσος με χιούμορ, άνθρωπος πιστός σε όλους και αφοπλιστικός ο συγγραφέας μέχρι τον επίλογο του βιβλίου .
Μετά την συζήτηση ακολούθηκε συναυλία με τραγούδια του Λευτέρη Χαψιάδη από το συγκρότημα «ΠΕΡΙΤΡΑΝΟΝ»
Για άλλη μια φορά ο κόσμος ,οι φίλοι του, οι φανατικοί θαυμαστές του ,οι συντοπίτες του Λευτέρη Χαψιάδη έδειξαν με την παρουσία τους και το λόγο τους ,την μεγάλη αγάπη στο πρόσωπο του πάντα σεμνού καλλιτέχνη ,και γέμισαν το θέατρο στις Φέρες που φιλοξένησε την εκδήλωση .