ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Ντοπέ πιάστηκε ο Ρόκα

«Θετικός» σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού Χοσέ Ρόκα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της ομάδας της Κομοτηνής πέρασε από κοντρόλ στις 25 Ιανουαρίου 2009, μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή και στο δείγμα ανιχνεύθηκε η ουσία «Budesonide». Το πρώτο δείγμα θεωρείται οριστικό, αφού ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί ανάλυση δεύτερου δείγματος.

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Πανθρακικός και τον ποδοσφαιριστή της Ρόκα Κάσες Χοσέ Μανουέλ διότι "σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 25-01-2009 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Σούπερ Λίγκα μεταξύ των ομάδων Πανθρακικός-Ηρακλής, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Budesonide το οποίο, θεωρείται οριστικό, διότι ο ίδιος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ανάλυση του Β΄ δείγματός του», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θοδωρής Σαββάκης με δηλώσεις του τόνισε ότι ο παίκτης είναι αθώος: «Ο παίκτης μας θα αθωωθεί! Δεν υπάρχει λόγος καμίας ανησυχίας. Ήδη, έχουμε στείλει στη Σούπερ Λίγκα τις φαρμακευτικές συνταγές που του έδωσε ο γιατρός που τον είχε εξετάσει, παραμονές του αγώνα με τον Ηρακλή και την Πέμπτη, που θα γίνει η συνεδρίαση της επιτροπής, όλα θα λυθούν. Το μοναδικό λάθος του Ρόκα είναι ότι δεν μας ενημέρωσε για τη χρήση των φαρμάκων που χρησιμοποίησε για αυτό το κρυολόγημα, ώστε, κατόπιν, να ενημερώναμε, από την πλευρά μας, τη Σούπερ Λίγκα και να μην υπήρχε αυτό το πρόβλημα».


www.zougla.gr