ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

συναυλια

Ταγκό για 2 πιάνα
(Αφιέρωμα στον Αstor Piazzolla)
O Δήμος Ορεστιάδας και η Δ.Ε.Π.Α.Ο. στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν συναυλία – αφιέρωμα στον Astor Piazzolla σε μεταγραφες Pablo Ziegler.
Σε αυτή τη συναυλία δύο πιανίστες, ο Σπύρος Μοσχόπουλος και η Έλενα Χριστοδούλου, ενώνουν τους ήχους τους σε μαγικές μελωδίες tango δύο ξεχωριστών Αργεντινών συνθετών, Astor Piazzolla kai Pablo Ziegler
Ο Astor Piazzolla ίδρυσε στο Μπουένος Άιρες το σύνολο Quinteto Tango Nuevo το οποίο τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο για τις μαγικές μελωδίες ταγκό που συνέθεσε. Στο σύνολο αυτό ήταν που ο Piazzolla συνεργάστηκε με τον Pablo Ziegler.Αργότερα, ο Ziegler, όντας ο ίδιος πιανίστας, συνέθεσε και αυτός πολλές μελωδίες ταγκό που, μαζί με τις υποδειγματικές μεταγραφές για 2 πιάνα που έχει κάνει έργων του Piazzolla, δημιούργησε ένα γοητευτικό ρεπερτόριο έργων ταγκό για τα 2 αυτά όργανα..Με οδηγό τον Astor Piazzolla και τον Pablo Ziegler, oι πιανίστες Έλενα Χριστοδούλου και Σπύρος Μοσχόπουλος επιχειρούν να μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια αυτών των μαγικών μελωδιών.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.