ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

διδυμοτειχο σκακι

Στον τρίτο γύρο του κυπέλου στο σκάκι, το σκακιστικό τμημα του ΓΑΣ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" Διδ/χου, αποκλείσθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης, μία ομάδα Α΄ Εθνικής μετά από σκληρούς αγώνες με μία νίκη, μία ισοπολία και μία ήττα!
Η ομάδα μας στο σκάκι ιδρύθηκε μόλις προ τριετίας, κέρδισεν πέρισυ το πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας στην Περιφέρεια Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης, ανεβαίνοντας έτσι στη Β΄ Κατηγορία! Στον πρώτο γύρο του κυπέλου φέτος απέκλεισε την Ορεστιάδα, στο Β΄γύρο τις Φέρρες, ενώ στον τρίτο κληρωθηκε να παιξει με την Ξάνθη, μία ομάδα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας! Παρ΄όλα αυτά όμως αγωνίσθηκε με σθένος και τελικά έχασε με τι αξιοπρεπέστατο σκορ 2 1/2- 1 1/2 , δηλαδη από την τετραμελή ομάδα ειχαμε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες! Η Ξάνθη που μας κέρδισε θα παιξει στη συνέχεια με την πρωτη ομάδα της Καβάλας, η οποία προ διετίας είχε βγεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σκάκι!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου (στους άλλους δυο αγωνες συμμετείχα και προσωπικά) γιατί απεδειξαν ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον! Καλή επιτυχία τωρα στο πρωτάθλημα!
Καλό ξημέρωμα ή Καλημέρα (ανάλογα) και σ΄όλους τους διαδικτυακούς φίλους που ειχαν την ευγενή καλοσύνη να διαβάζουν για τα τεκταινόμενα σε μία μικρή αλλά ιστορική πόλη, όπως ειναι το Διδυμότειχο!

didymoteicho.pblogs.gr