ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

τεμπη

Νέα τροπή στην δικαστική εξέλιξη της τραγωδίας των Τεμπών. Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου, με την οποία απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ο Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, οδηγός του μοιραίου λεωφορείου που μετατράπηκε σε φέρετρο για 21 μαθητές του λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας.
Το σκεπτικό της έφεσης του εισαγγελέα είναι ότι ο οδηγός είχε χρόνο να αντιδράσει και να αποφύγει τη σύγκρουση με την νταλίκα, στρίβοντας δεξιά και φρενάροντας.
Θυμίζουμε ότι στις 10 Φεβρουαρίου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών, 11 μηνών και 15 ημερών στον πρόεδρο της εταιρείας "Ακρίατας Α. Ε.", Αθαν. Σαράντη και τη διευθύνουσα σύμβουλο Λουκία Σαράντη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή, σωματικές βλάβες κατά συρροή και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ έκρινε αθώο τον οδηγό.

zougla.gr