ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

βραβευτηκαν αθλητες της ορεστιαδας

Η Βράβευση των καλύτερων ένστολων αθλητών του 2008.

Οι καλύτεροι αθλητές-ριες και ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διακρίθηκαν το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και σε άλλες αθλητικές διοργανώσεις, βραβεύτηκαν την Τρίτη 18-02-09 από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο Πολεμικό Μουσείο.
Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας βραβεύτηκε ως η καλύτερη ομάδα ένστολων αφού κατέκτησε την 2η θέση στο 29ο παγκόσμιο πρωτάθλημα CISM που διεξιχθει στο Warendorf της Γερμανίας.
Μέλη της συγκεκριμένης ομάδας: είναι οι αθλητές του ΑΟ Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής, Ηλίας Γραμματικοπουλος, Μανώλης Παρασκευαϊδης, επίσης οι:
Μάριος Γκιούρδας , Κώστας Προυσαλης , Ηλίας Λαππας , Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Ντραγκοβιτς, Δημήτρης Γραμματικακης, Μπαμπης Τσιγγιδης, Αινείας Τζελατης, προπ.Φακας Γιαννης.
Συνολικά, βραβεύτηκαν 65 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τέσσερις ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν:
ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του CISM,
επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος , βουλευτές κομμάτων και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.