ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ηρθαν οι ρουμανοι

Πενθήμερη επίσκεψη στο νομό Έβρου πραγματοποιούν 17 Ρουμάνοι δημοσιογράφοι προσκεκλημένοι της Νομαρχίας με στόχο την προβολή της περιοχής στην τουριστική αγορά της Ρουμανίας, με την ευκαιρία της νέας αεροπορικής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη-Βουκουρέστι που πραγματοποιείται από την περασμένη Παρασκευή από την εταιρεία SKY EXPRESS.
Οι δημοσιογράφοι που αρθρογραφούν στις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά της Ρουμανίας καθώς και στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, ξεναγούνται στα αξιοθέατα του νομού, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις πολιτιστικών φορέων , είχαν επαφές με τουριστικούς φορείς, ενώ γνώρισαν και την τουριστική αγορά του νομού.
Μιλώντας στους Ρουμάνους δημοσιογράφους ο Νομάρχης ‘Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης τους ενημέρωσε για τις μεγάλες τουριστικές δυνατότητες του νομού και τα χαρακτηριστικά του που τον κάνουν έναν ξεχωριστό νομό για διακοπές και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, αφού συνδυάζει όμορφες παραλίες, πλούσιο φυσικό περιβάλλον, σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, σύγχρονες ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές και κυρίως έχει ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους.
«Αν και η χρονική περίοδος που ζούμε είναι δύσκολη εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο περιοχή αεροπορικής σύνδεσης με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη με στόχο την προσέλκυση ενός ικανοποιητικού αριθμού τουριστών. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία για τη σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με το Βουκουρέστι και σχεδιάζουμε προς την κατεύθυνση αυτή εκδηλώσεις προβολής του νομού και στη Ρουμανία.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαμπουνίδης
Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, που αναχωρούν αύριο το πρωί για τη χώρα τους, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές του νομού και τη ζεστή φιλοξενία . «Ο Έβρος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει τουριστικό προορισμό για τους Ρουμάνους κι εμείς αυτό θα προβάλλουμε » ανέφεραν χαρακτηριστικά.