ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

αιμοδοσιες στην αλεξανδρουπολη

Αγαπητοί συμπολίτες:
Από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008 και κάθε Σάββατο, η Κινητή Μονάδα Αιμοληψιών & Ενημέρωσης, θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, από τις 9.00 έως τις 14.00 μμ μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.
Με τον τρόπο αυτό κάθε Σάββατο μεταφέρουμε την «Αίθουσα Αιμοληψιών» του Κέντρου Αιμοδοσίας του νοσοκομείου, στην καρδιά της πόλης μας.
Τις ώρες αυτές η Αίθουσα Αιμοληψιών στο νοσοκομείο θα παραμένει κλειστή.
Η μετακίνηση αυτή πιστεύουμε ότι θα μας φέρει ποιο κοντά σε Σας, στους συμπολίτες μας.
Έτσι Διευκολύνεστε και σε λιγότερο χρόνο μπορείτε να προσφέρετε το πολύτιμο αυτό αγαθό που είναι το αίμα.
Η κίνηση αυτή ενισχύει την προσπάθεια των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών της περιοχής μας, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην τακτική ενημέρωση των πολιτών για την διαδικασία της αιμοληψίας και την σημασία της.
Το Νοσοκομείο μας μεγαλώνει και οι επιτακτικές ανάγκες για αίμα καθημερινά αυξάνονται όλο και περισσότερο.
Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο ερχόμαστε σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να υποστηρίξουμε, με δεκάδες μονάδες αίματος και παραγώγων την προσπάθεια διάσωσης των τραυματισμένων από τα τροχαία ατυχήματα συνανθρώπων μας.

Αγαπητέ συμπολίτη σε θέλουμε κοντά μας βοήθησε και συ, την πανανθρώπινη αυτή προσπάθεια για να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο.
Σε περιμένουμε κάθε Σάββατο πρωί, στην καρδιά της πόλης να συζητήσουμε τους προβληματισμούς, τους φόβους ή τις προκαταλήψεις που σου στερούν την χαρά της προσφοράς.
Ελάτε, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μεταφέρουμε το ηχηρό κάλεσμα του συγγενή και την αγωνία του ασθενή, στους φίλους μας και τους γνωστούς μας.
Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε ώστε να αποκτήσει επιτέλους και η χώρα μας αυτάρκεια σε αίμα που πρέπει να προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές αιμοδότες.
Εκτός από δείγμα πολιτισμού, το αίμα που προσφέρεται εθελοντικά είναι το ασφαλέστερο, σε ότι αφορά την μετάδοση λοιμωδών νόσων με την μετάγγιση, σε σύγκριση με αυτό που προσφέρεται κάτω από την πίεση της ανάγκης από συγγενείς και φίλους αιμοδότες αντικατάστασης.
Αιμοδότες της τελευταίας στιγμής.
Η ασφάλεια του αίματος είναι δική σου υπόθεση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ