ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

αποψη

Το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος Ορεστιάδας, ενεργοποιήθηκε μέσω Δελτίων Τύπου που έστειλε σε ΜΜΕ, προβάλλοντας θέματα που έχουν αναδείξει κάποιοι άλλοι πιο μπροστά.
Δυστυχώς ο μόνος του στόχος ήταν η μεταφορά ευθυνών σε κάποιους άλλους. Σε προηγούμενους, σε προ-προηγούμενους πιθανόν και σε επόμενους. Αρκεί να μην ακουμπούν οι ευθύνες αυτές τον ίδιο. Προσπάθησε να επωμιστεί όλα τα θετικά και να αποτινάξει όλα τα αρνητικά στοιχεία για κάθε ζήτημα (κάθετος άξονας Εγνατίας και κόμβοι, Πανεπιστημιακή σχολή, καμένος παλιός σιδηροδρομικός σταθμός).
Κρίμα, διότι είχε και τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να ασχοληθεί με θετικό τρόπο. Αν είχε σκοπό να ασχοληθεί ουσιαστικά, τότε π.χ. στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο και δυστυχώς έλειπα, θα έβαζε τουλάχιστον 1 ευρώ για δράσεις που αφορούν στο Πανεπιστήμιο. Όμως για άλλη μια χρονιά ο κωδικός είχε 0 ευρώ! Τίποτα!
Κι αν η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί ν’ ασχοληθεί με σοβαρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν αυτή την πόλη, τουλάχιστον ας αρχίσει με τα απλά.

Περισσότερα στο hamalidis.blogspot.com