ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

μαλιστα

Την αποφυλάκισή του ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ο δικτάτορας Δ. Ιωαννίδης. Ειδικότερα, με την επιστολή που απέστειλε στον κ. Χατζηγάκη μέσω του δικηγόρου του, ο Δ. Ιωαννίδης ζητεί από τον υπουργό να τροποποιήσει τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, έτσι ώστε οι ρυθμίσεις να περιλαμβάνουν και τον ίδιο.
Υπενθυμίζεται ότι με προσθήκη που κατέθεσε ο κ. Χατζηγάκης στο νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών προβλέπεται η δυνατότητα αποφυλάκισης όσων έχουν υπερβεί το 80ο έτος της ηλικίας τους και πάσχουν από γεροντική άνια. Ωστόσο, από το υπουργείο Δικαοσύνης έχει αποσαφηνιστεί ότι οι νέες ρυθμίσεις δεν αφορούν του Απριλιανούς. Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Ιωαννίδης, 86 ετών σήμερα, κρατείται από το 1975 και φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε χειρουργηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών, για την αφαίρεση καρκινικού μορφώματος στο κεφάλι.

της Βασιλικής Κόκκαλη
protothema.gr