ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

κκε

Εργαζόμενοι , εργαζόμενες το 1994 το ΚΚΕ ύστερα από υπεράνθρωπη προσπάθεια έσωσε το αρχείο του κόμματος. Έδωσε μεγάλη μάχη και το έβγαλε από τα λασπόνερα της πλημμύρας, που χτύπησε το κτήριο της Κεντρικής Επιτροπής. Το πολύτιμο αρχείο καθαρίστηκε και στεγνώθηκε σελίδα- σελίδα με τη δουλειά χιλιάδων ανθρώπων.

Στη συνέχεια προχώρησε τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης στήνοντας ένα εργαστήριο πολλαπλής επεξεργασίας με τον αντίστοιχο εξοπλισμό . Ξεκίνησε την ψηφιοποίηση και την αξιοποίησή του , έχοντας στο πλευρό του την οικονομική συμπαράσταση κυρίως του ελληνικού λαού.

Τώρα ήρθε η ώρα να το στεγάσει σε ένα σύγχρονο ειδικό κτήριο για να ολοκληρωθεί η ολόπλευρη αξιοποίησή του.

Η Κεντρική Επιτροπή πιστεύει ότι η φύλαξη και η αξιοποίησή του Αρχείου του ΚΚΕ , του Αρχείου των λαϊκών αγώνων, δεν είναι μόνο υπόθεση των κομμουνιστών, αλλά όλων των εργαζομένων, όλων των προοδευτικών ανθρώπων.

Γι’ αυτό και καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, να προσφέρουν από το υστέρημά τους στην οικονομική εξόρμηση, που αρχίζει 1 Δεκέμβρη 2008 και θα τελειώσει την 31η Ιανουαρίου 2009.