ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

αγροτικη οικονομια

Ημερίδα για την ενημέρωση του προσωπικού των Διευθύνσεων Γεωργίας του νομού στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» που έχει στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής Γεωργίας, τη βελτίωση του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών της χώρας, πραγματοποιήθηκε από τη Νομαρχία Έβρου.
«Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση και πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει το πρόγραμμα αυτό να φτάσει στον κάθε αγρότη του Έβρου, σε κάθε χωριό, να μπει σε κάθε αγροτικό σπίτι. Να μπορέσουν οι αγρότες, οι ομάδες παραγωγών, μέσα από την ολοκληρωμένη ενημέρωση που θα τους δώσουμε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και ευκαιρίες που τους παρέχει το πρόγραμμα αυτό με στόχο να παράγουν προϊόντα ποιοτικά, επώνυμα και ανταγωνιστικά» τόνισε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης μιλώντας στη διάρκεια της ημερίδας, ενώ απευθυνόμενος στα στελέχη των δυο Διευθύνσεων Γεωργίας του νομού, τους προέτρεψε ν’ ασχοληθούν με όρεξη με το πρόγραμμα, ν’ αγαπήσουν το αντικείμενο τους.
Όπως ανέφερε ο αντινομάρχης Αγροτικού Τομέα κ .Μιχάλης Κογιομτζής θα ακολουθήσουν κι άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλους τους δήμους του νομού, ενώ στη συνέχεια οι γεωπόνοι θα επισκεφθούν όλα τα χωριά και θα ενημερώσουν τους αγρότες με στόχο την αξιοποίηση με το καλύτερο τρόπο των μέτρων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.
Στην ημερίδα συμμετείχαν οι αντινομάρχες Οικονομικών και Μεταφορών κ. Θεόδωρος Γκουγκουσκίδης, και Κοινωνικού Τομέα, Παιδείας και Ποιότητας Ζωής, η δήμαρχος Σουφλίου κ. Αθανασία Κακαλη, γεωπόνοι και στελέχη των Διευθύνσεων Γεωργίας καθώς κι εκπρόσωποι των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών και των δήμων.
Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της Νομαρχίας Έβρου http://www.nomevrou.gr/ κάνοντας κλικ δεξιά στο εικονίδιο «Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πολιτών Υπαίθρου» - Δραστηριότητες - Αλέξανδρος Μπαλτατζής.