ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

παμε εκπαιδευτικων για 15χρονο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για την απρόκλητη δολοφονία του 15χρονου μαθητή

Μοναδική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική
και στην κρατική και εργοδοτική καταστολή και τρομοκρατία, Ο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Το ΠΑΜΕ, καταδικάζει την απροκάλυπτη δολοφονία του 15χρονου μαθητή από την Αστυνομία στα Εξάρχεια, παραμονές της Πανεργατικής απεργίας της 10ης Δεκέμβρη 2008.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βαρύτατες ευθύνες για την συμπεριφορά της αστυνομίας γενικότερα απέναντι στο εργατικό κίνημα.

Στην Αστυνομία καλλιεργείται και υποβόσκει ο αυταρχισμός σε βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων και σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί στην βία και στη συγκεκριμένη περίπτωση στη δολοφονία.

Το χέρι του δολοφόνου το οπλίζουν οι πολιτικές των κυβερνήσεων που πιστές στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκλαμβάνουν την κοινωνική αντίδραση ως τρομοκρατία και την αντιμετωπίζουν με κατασταλτικούς τρομονόμους.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν ή να αναστείλουν τον αγώνα τους. Η απάντηση δεν είναι οι εμπρησμοί και οι υλικές καταστροφές, αντίθετα αποτελούν το άλλοθι για ένταση του αυταρχισμού και της βίας.

Απάντηση είναι Ο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ για να απομονωθούν και να ανατραπούν οι πολιτικές της φτώχειας της λιτότητας , της υπονόμευσης των εργασιακών σχέσεων, της υγείας , της παιδείας της ασφάλισης. Απάντηση είναι ο ΑΓΩΝΑΣ για την προάσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΩΡΑ 12.30 στο 1ο Γυμνάσιο