ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

εθνικοι ευεργετες

Από πέρσι, με το Π.Δ. 1/2007 η 30ή Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε ως ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών και σύμφωνα με το έγγραφο 55756/05.09.2008 του ΥΠ.ΕΣ. πρέπει να δοθεί στον εορτασμό της η πρέπουσα λαμπρότητα.
Ο ευεργετισμός στην Ελλάδα έχει τεράστια παράδοση και τη μέρα αυτή τιμούμε τους εθνικούς μας ευεργέτες, των οποίων ο κατάλογος είναι συγκινητικά μακρύς.
Στόχος είναι η ανάδειξη της προσφοράς των παλαιών, αλλά και η μίμηση της πράξης τους από τους νεώτερους, η ανάδειξη της αξίας της προσφοράς στην πατρίδα μας, στις αξίες που χαρακτηρίζουν τον Ελληνισμό.
ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008
Ώρα 10.15 : Επιμνημόσυνη δέηση και αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου
Ωρα 10.45 : Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη από τον Νομάρχη, τους Βουλευτές του Νομού, τον Στρατηγό Δ/τη ΧΙΙ Μ.Π., τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε. ,τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης, από τον/την εκπρόσωπο του Δ.Π.Θ., τον Δ/ντή της ΕΛ.ΑΣ., τον κεντρικό Λιμενάρχη, τον Δ/ντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από εκπροσώπους Ν.Π.Δ.Δ. & Ι.Δ. που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο και από εκπροσώπους Συλλόγων.