ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

αγροτικη εκθεση φερων


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 13ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Σκιαδά Κων/νου.
Εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, αντιπροσωπείες από τις γειτονικές πόλεις της Βουλγαρίας και της Σερβίας καθώς και πλήθος κόσμου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.
Ο Δήμαρχος Φερών, κ.Ούστογλου Γεώργιος, αναφέρθηκε στο θεσμό της Έκθεσης, στην εξελεγκτική της πορεία , ανέδειξε τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα της περιοχής μας καθώς επίσης ευχαρίστησε τον κ.Σκιαδά, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το Δήμο Φερών σε μια τέτοια κορυφαία διοργάνωση.
Μετά τις τοποθετήσεις των παραβρισκόμενων, άνοιξαν οι πύλες της Έκθεσης, όπου είχαν όλοι την ευκαιρία να επισκεφθούν τους Εκθέτες τόσο του Εσωτερικού όσο και του Εξωτερικού χώρου.
Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων και ιδιαίτερα του Δημάρχου των Φερών, που για μία ακόμη συνεχή χρονιά οι κόποι της Οργανωτικής Επιτροπής και του Προέδρου της Δ.Ε.Τ.Α.Φ., κ.Κωνσταντινίδη Παναγιώτη για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διοργάνωση της Έκθεσης, απέφεραν καρπούς.